Suit Supply
Nowhere
Match
Impressie
FineFood
Boswinkel

Licht Advies

MennOntwerpt richt zich primair op het ontwerpen van verlichtingsplannen.

Mennontwerpt kan ondersteuning bieden aan agentschappen, (interieur)architecten en projectontwikkelaars bij het ontwikkelen van verlichtingsplannen. Deze ondersteuning kan bestaan uit het ontwerpen en digitaal intekenen van verlichtingsplannen, het maken van presentaties van lichtplannen en het ondersteunen en adviseren van (interieur)architecten en accountmanagers als lichtspecialist. Het is ook mogelijk om MennOntwerpt in te schakelen voor het ontwerpen van een verlichtingsplan, zonder tussenkomst van derden.

Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een ruimte. Mensen gaan vaak op hun gevoel af en daarom zijn de juiste sfeer, goede product aanlichting en toegankelijkheid van groot belang. Denk aan directiekamer die een representatieve sfeer moet hebben en een kantoor waar de mensen zich prettig voelen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Kantoorverlichting
  • Hotelverlichting
  • Restaurantverlichting
  • Winkelverlichting
  • Woonhuisverlichting

Uiteraard wordt voor alle projecten gekeken naar duurzame en energiezuinige oplossingen. Aangezien MennOntwerpt niet gebonden is aan een bepaald merk van armaturen, maar wel goed bekend is met alle A merk armaturen, is het mogelijk om merkonafhankelijk advies te geven.

Vraag ons nu om lichtadvies via social media óf via ons contactformulier.